Kerklaan 11 te Hansweert  |  Routebeschrijving
A A

Betere zorg door goede informatie: alleen met uw toestemming!

Gegevensuitwisseling tussen zorgverleners is van groot belang om fouten in de behandeling te voorkomen. In spoedeisende situaties kan het zelfs van levensbelang zijn dat het ziekenhuis en de huisartsenpost beschikken over de juiste informatie. Dan is het belangrijk dat de zorgverlener snel en makkelijk uw belangrijkste medische gegevens kan inzien. Om dit mogelijk te maken sluiten wij ons aan op het zorgnetwerk van de Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ).  Dit is een speciaal en beveiligd netwerk en zorgt voor het snel en betrouwbaar uitwisselen van medische gegevens. Op  www.vzvz.nl kunt u meer  lezen over welke zorgverleners in de regio gekoppeld zijn en toegang hebben tot welke informatie.

Wij willen u er nadrukkelijk op wijzen dat uw toestemming  vooraf nodig is om uw gegevens  elektronisch beschikbaar te mogen maken. Uw toestemming hoeft u in principe maar eenmalig te verstrekken en kunt u ook altijd weer intrekken.Als u geen keuze doorgeeft of bewust geen toestemming verleent zijn uw gegevens niet opvraagbaar. U bent er dan zelf verantwoordelijk voor dat andere zorgverleners over de juiste informatie beschikken.

U kunt uw  toestemming regelen op de website  www.ikgeeftoestemming.nl . U kunt hier online een toestemmingsformulier invullen, uitprinten en bij de praktijk afgeven.

Naar archief

Actueel

26/01

Voorjaarsvakantie
Tijdens de voorjaarsvakantie (9-2-2...

Lees meer
15/12

Kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie (25-12-202...

Lees meer
Archief