Kerklaan 11 te Hansweert  |  Routebeschrijving
A A

Toekomst praktijklocatie Hansweert

Aan de patiënten van de praktijklocatie Hansweert

 In dit bericht willen we u op de hoogte brengen van de toekomstplannen van onze praktijklocatie Hansweert.
Als gevolg van het groeiende/nijpende tekort aan huisartsen en (apothekers-) assistentes, kunnen we de zorg en praktijkorganisatie op de huidige manier helaas niet langer voortzetten.
Om deze reden hebben we besloten de praktijk aan te bieden aan een geïnteresseerde collega. Daarmee hopen we dat de huisartsenzorg in de huidige vorm in Hansweert kan blijven bestaan.
Mocht er vóór 1 april 2024 geen geïnteresseerde partij zijn, dan gaan we de volledige medische zorg onderbrengen bij de andere praktijklocaties in ’s-Gravenpolder en Ovezande.
Ook de verstrekking van uw medicatie (indien van toepassing) zal op een gedegen manier verzorgd blijven worden vanuit Huisartsenteam Zorg op Zak.

De komende tijd zullen we u steeds op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen. We adviseren u dan ook de website van Huisartsenteam Zorg op Zak in de gaten te blijven houden. Daarop zullen we de actuele veranderingen of aanpassingen blijven aangeven.
We begrijpen dat dit een vervelend bericht is. Helaas zijn we hiertoe genoodzaakt om deze stap te zetten.
Ondanks deze wijzigingen die voor de deur staan, kunt u erop vertrouwen dat we onze uiterste best blijven doen om optimale medische zorg te blijven bieden.

Als u vragen heeft, kunt u deze mailen aan maatschap@uwzorgopzak.nl.  Deze mail is tijdelijk geopend om uw vraag aan ons te kunnen stellen. Alleen vragen die aan dit adres gemaild worden, zullen beantwoord worden. Medewerkers zullen u ook naar dit email adres verwijzen.

Met vriendelijke groeten,

Mw.drs. D. van der Tempel
Mw.drs. M. Bogaerts
Drs. P. Ingelse.

Naar archief

Actueel

26/01

Voorjaarsvakantie
Tijdens de voorjaarsvakantie (9-2-2...

Lees meer
15/12

Kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie (25-12-202...

Lees meer
Archief