Pastoor Fransestraat 2 te Ovezande  |  Routebeschrijving
A A

Huisarts in Zeeland: regio Goes, Middelburg en Vlissingen

Willem-Jan Kronenberg, Dieneke van der Tempel, Wouter van Werkum en Monique Lommers zijn uw huisarts in Zeeland. Ze zorgen er vanuit de huisartsenpraktijk met locaties in ‘s-Gravenpolder en Hoedekenskerke voor dat u vanuit de regio Goes, Middelburg en Vlissingen goed terecht kunt.

Op zoek naar een huisarts in Zeeland en met spoed contact opnemen of online zelf zaken regelen? We zorgen er als huisartsenpraktijk voor dat we er voor u zijn, zowel vanuit de praktijk als in de vorm van de apotheek. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende medische vragen en als nieuwe patiënt, we kunnen onzekerheid over eventuele symptomen wegnemen en adviseren hoe bepaalde aandoeningen het best behandeld kunnen worden.

Huisarts in Zeeland: spoedlijn

Uiteraard is er een spoedlijn beschikbaar, zodat u snel een huisarts in Zeeland aan de lijn heeft. Bel hiervoor met telefoonnummer 0113 312 182 (alleen voor levensbedreigende situaties).

Is er geen spoed bij, maar bent u wel op zoek naar een huisarts in Zeeland, voor de regio Goes, Middelburg en Vlissingen? Geen probleem, dan zijn we bereikbaar op telefoonnummer 0113 311 747. We nemen graag uitgebreid de tijd om goed te luisteren naar wat er aan de hand is, zodat we u op basis daarvan kunnen geven wat er mogelijk aan de hand is. We zullen u adviseren om even langs te komen of kunnen aangeven wat u eventueel zelf aan kunt doen. Door te bellen met een huisarts in Zeeland weet u goed wat er waarschijnlijk aan de hand is en of daar iets aan dient te gebeuren.

Online huisarts

Bovendien zijn we online huisarts in Zeeland, voor een aantal zaken die u gewoon zelf kunt regelen. Wilt u bijvoorbeeld een herhaalrecept bestellen? Dat kan gewoon online. Daarnaast kunt u de app van de huisarts in Zeeland downloaden of gebruik maken van de reisinformatie van de huisarts.

We zorgen er als online huisarts voor dat er belangrijke informatie beschikbaar is, die u uiteraard zowel binnen als buiten de regio Goes, Middelburg en Vlissingen kunt gebruiken.

Huisartsenpraktijk in Zeeland

We zijn een huisartsenpraktijk in Zeeland met locaties in ‘s-Gravenpolder en Hoedekenskerke. Dat betekent dat we u daar graag ontvangen tijdens het spreekuur of een afspraak kunnen maken indien er medisch wat aan de hand is. Neem contact met ons op om aan te geven waar u last van heeft of waar u over twijfelt, dan kunnen we daar als arts even in meekijken.

Huisarts en apotheek

We zijn zowel een huisarts in Zeeland als ook meteen een apotheek, wat betekent dat u bij ons terecht kunt voor verschillende medicijnen. We zijn een zogeheten apotheekhoudende huisarts, waardoor we de recepten voor kunnen schrijven en u de medicijnen vervolgens meteen kunt komen kopen. Op zoek naar een huisarts in Zeeland om u in te schrijven of om een vraag te stellen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Actueel

08/09

Griepvaccinatie 2023
De data voor de griepvaccinaties 20...

Lees meer
26/05

Donderdag 1 juni
Donderdag 1 juni geen spreekuur, lo...

Lees meer
Archief