Pastoor Fransestraat 2 te Ovezande  |  Routebeschrijving
A A

Samenwerkende huisartsen in de zak van Zuid-Beveland

Het zorglandschap is de afgelopen jaren flink aan veranderingen onderhevig geweest en als het aan de minister ligt zijn nog meer veranderingen op komst.

Om toekomstige ontwikkelingen binnen de huisartsenzorg beter gestalte te kunnen geven zal intensievere samenwerking met naburige huisartsenpraktijken in de zak van Zuid-Beveland waarschijnlijk noodzakelijk zijn.

We willen u daarom op de hoogte stellen van het feit dat de huisartsenpraktijken van ‘s-Heerenhoek en ’s-Gravenpolder een uitwisselingsprogramma hebben opgezet met het motto: “van elkaar leren”. Vanaf 25 september zal dr. van de Tempel gedurende 4 weken de spreekuren op de maandagen, woensdagen en donderdagen van dr. Ingelse in ’s-Heerenhoek overnemen. Omgekeerd zal dr. Ingelse op dezelfde dagen de spreekuren van dr. van de Tempel in ‘s-Gravenpolder overnemen. Het doel ervan is dat de praktijken van ’s-Gravenpolder en ’s-Heerenhoek willen onderzoeken op welke wijze samenwerken het beste kan worden vormgegeven.

We realiseren ons dat u dan voor korte tijd te maken heeft met een andere arts, maar vragen u hiervoor begrip.   Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Willem-Jan Kronenberg, huisarts ‘s-Gravenpolder

Pieter Ingelse, huisarts ‘s-Heerenhoek

Dieneke van der Tempel, huisarts ‘s-Gravenpolder

Wouter van Werkum, huisarts ‘s-Gravenpolder

Theo Theune, huisarts ‘s-Heerenhoek

Monique Lommers, huisarts ‘s-Gravenpolder

Naar archief

Actueel

20/03

Vacature Algemeen Medewerker
Wij zoeken een algemeen medewerker....

Lees meer
05/03

Medicatie ophalen in Kwadendamme
Per 1 april niet meer mogelijk is u...

Lees meer
Archief