Bosseweide 2 te 's-Gravenpolder  |  Routebeschrijving
A A

Patiënten Portaal

In de beveiligde omgeving van het patienten portaal kunt u 24 uur per dag gemakkelijk online uw herhaalmedicatie bestellen, een afspraak maken voor het spreekuur van uw huisarts, praktijkondersteuner en doktersassistente of een vraag (e-consult) stellen aan uw huisarts. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hoe uw patiënten portaal activeren?

  • U kunt zich registreren door hier te klikken.
  • Vervolgens komt uw aanvraag bij ons binnen. Omdat het privacy-gevoelige informatie betreft krijgt u van ons binnen 72 uur een telefoontje voor verificatie
  • Vervolgens activeren we uw account en ontvangt u een email dat u gebruik kunt maken van uw patiënten portaal.

Waarom langs komen op de praktijk?

Het patiënten portaal is de modernste web omgeving van onze praktijk website. Hierbij wordt er informatie uitgewisseld met het computersysteem waarin wij uw medische gegevens bijhouden. Om uw persoonlijke en medische gegevens goed te beschermen is het nodig dat we een verificatie uitvoeren. Pas hierna zullen wij uw (medische) gegevens koppelen met de website van het patientenportaal.

Uniek Email adres

Achter de schermen wordt uw emailadres gekoppeld aan uw dossier. Dit betekent dat iedere patient een uniek emailadres moet opgeven om gebruik te kunnen maken van het patienten portaal. We kunnen ons voorstellen dat dit vervelend is. Immers in veel gevallen wordt maar 1 email adres voor het hele gezin gebruikt of misschien hebben uw kinderen nog geen email adres. Als u gebruik wilt maken van het patientenportaal moet dus voor elk gezinslid een apart emailadres worden aangemaakt. Een handige tip is om de mail van het nieuwe email adres automatisch laat doorsturen naar uw hoofd-email adres.

Online afspraken:
Voor alle klachten die niet spoedeisend zijn kunt u nu ook online een afspraak maken. Voor chirurgische ingrepen of meerdere klachten (dubbel consult) kunt u een afspraak maken bij de assistente. Ook wanneer u niet zeker bent of uw vraag geschikt is voor een online afspraak, neemt u dan ook contact op met de assistente. Bent u voor een klacht al eerder bij de huisarts geweest, maak dan ook een afspraak bij de huisarts die u toen gezien heeft.

Uw zorg online App:
Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android)Voordat u de Uw zorg online app kunt gebruiken moet u eerst registreren voor het patientenportaal.

Actueel

13/10

De huisartsen van ’s-Gravenpolder, ’s-Heerenhoek en Ovezande gaan samenwerken in 1 Regiopraktijk
Zoals u wellicht weet is het tegenw...

Lees meer
27/06

Praktijk vrijdagmiddag 28 juni gesloten
In verband met ons teamuitje is de ...

Lees meer
Archief