Laustraat 1-A te 's-Heerenhoek  |  Routebeschrijving
A A

Welkom

 

Nieuwsbericht

 

Herstarten van de huisartsenzorg bij Zorg op Zak

Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor uw begrip de afgelopen weken, wij hebben op gepaste wijze zorg kunnen bieden met de bijkomende maatregelen.

Gelukkig kunnen wij de komende weken de gewone spreekuren weer geleidelijk gaan opstarten. Het is in ieders belang dat we de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen blijven handhaven: houdt anderhalve meter afstand en was uw handen voordat u naar de praktijk komt.

 

In eerste instantie gaat het om het zien van patiënten met urgente medische klachten.

 

  • Heeft u klachten of vragen: neem eerst telefonisch contact op met de praktijk zodat de assistente of arts samen met u de ernst kan inschatten
  • Alleen op afspraak toegang tot de praktijk. Het is dus niet mogelijk even binnen te lopen voor vragen of ophalen van formulieren/verwijsbrieven etc. Urine langsbrengen of iets ophalen kan alleen in de ochtend en op afspraak
  • U kunt niet zomaar zelf naar binnen, neem alstublieft plaats op 1 van de stoelen die buiten staan (of bij regen: wacht in uw auto of onder een paraplu)
  • De artsen hebben minder afspraken per uur, voorlopig 3 per arts per uur om uitloop te voorkomen
  • Kom op tijd, maar zeker niet te vroeg
  • Het is niet mogelijk om gebruik te maken van het toilet.
  • Daar waar nodig zullen wij beschermingsmaterialen gebruiken zoals mondkapjes en handschoenen. Dit doen wij volgens de richtlijnen (RIVM, NHG) die voor ons gemaakt zijn.

 

Praktijkondersteuners Somatiek en GGZ

De POH-GGZ en de praktijkverpleegkundigen blijven zoveel mogelijk telefonisch spreekuur doen.

 

Veel dank voor uw begrip en medewerking!

 


Corona-Stress?

Als u last heeft van Corona-stress dan is het mogelijk om telefonische ondersteuning te krijgen van onze POH-GGZ (praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg). Voor meer informaite en een afspraak kunt u contact opnemen met de assistentes.

 


Corona-virus

Meer informatie over het Corona-virus leest u hiernaast onder de kop Actueel.


Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenteam Zorg op Zak, locatie ‘s-Heerenhoek. Uw medische zorg wordt verleend door de huisartsen Pieter Ingelse, Theo Theune en Jan Peene. U vindt hier alle belangrijke informatie over de praktijkvoering van onze huisartsenpraktijk en apotheek (locatie ‘s-Heerenhoek ).

Openingstijden
De praktijk is voor spoedgevallen iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Telefonische bereikbaarheid
U kunt op werkdagen bellen voor het maken van afspraken tussen 8:00 en 12.00 uur.
Daarna worden er geen afspraken meer gemaakt en verwijzen we u naar de volgende werkdag.

De assistenten hebben andere werkzaamheden van 12:00 tot 18:00 waar zij alle tijd en aandacht voor nodig hebben. Wij willen u dan ook dringend vragen hier rekening mee te houden.
Tussen 12:00 en 15:30 zijn de assistenten alleen bereikbaar voor korte vragen die echt niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Tussen 15.30 en 18.00 uur is de praktijk alleen bereikbaar voor spoedgevallen.

 

 

 

Actueel

04/03

Corona-virus
LET OP!! Geachte Patiënten, ...

Lees meer
13/10

De huisartsen van ’s-Gravenpolder, ’s-Heerenhoek en Ovezande gaan samenwerken in 1 Regiopraktijk
Zoals u wellicht weet is het tegenw...

Lees meer
Archief