Laustraat 1-A te 's-Heerenhoek  |  Routebeschrijving
A A

Vacature Apothekersassistent(e)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, collegiale en flexibele

Apothekersassistent(e)

Aantal uren bespreekbaar

 Voor onze maatschap Huisartsenteam Zorg op Zak zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele en collegiale apothekersassistent(e).

Ons team bestaat uit 10 huisartsen (waarvan 3 maatschapsleden), 28 dokters- en apotheekassistenten, 10 POH’s (somatiek/ouderen/jeugd/GGZ), 2 PA’s (physician assistant), 2 administratief medewerkers en 2 praktijkmanagers.

Op alle 4 locaties, ‘s -Gravenpolder, ’s Heerenhoek, Ovezande en Hansweert, is een apotheek aanwezig.

 

Onze visie

Wij willen laagdrempelig hoog kwalitatieve huisartsenzorg leveren waarbij we de juiste zorg op de juiste plaats willen brengen “bij de huisarts als het moet, bij het ondersteunende personeel als het kan”. Dat doen wij dagelijks vanuit onze kernwaarden; zorg dichtbij, innovatief, regionaal samenwerkend, patiëntvriendelijk en servicegericht, doorpakken als het nodig is, de patiënt actief betrekken bij het zorgproces in een open dialoog en pro-actief.

 

Wat houdt het werk in?

Als apothekersassistent(e) geef je voorlichting aan patiënten met betrekking tot de genees- en zelfzorgmiddelen en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling. Jij zorgt ervoor dat iedereen op tijd en correct zijn of haar medicatie ontvangt. Je werkt secuur, snel en kunt mensen goed adviseren. Je bent onderdeel van een proces binnen de apotheekhoudende huisartsenpraktijk en het is van belang om dit proces zo goed mogelijk de bewaken. Tot je werkzaamheden behoren o.a. baliewerkzaamheden, receptverwerking, geven van patiëntgerichte voorlichting en het bewaken van de voorraad. Ook is er absoluut ruimte voor eigen ontwikkeling.

Alle medewerkers zijn lid van één van onze procesteams, waarin je actief meedenkt en meewerkt aan het maken van onze werkafspraken en projecten.

Je zal werkzaam zijn op diverse praktijklocaties.

 

Wat kunnen wij je bieden?

 Een mooie functie in een nieuwe, moderne organisatie, waarbij ruimte is voor eigen inbreng en initiatief.

Je krijgt een dienstverband voor de duur van een jaar, met op termijn uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden zijn op basis van geldende CAO Huisartsenzorg en werkervaring.

 

En wat breng jij mee?

Je bent in het bezit van een MBO diploma apothekersassistent(e). Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Je beschikt over excellente communicatieve vaardigheden en stelt de klant centraal. Je werkt graag in teamverband, maar kan ook goed zelfstandig werken.

Je vindt het geen probleem om op verschillende locaties te werken. Je bent professioneel, integer en flexibel en houdt daarnaast van aanpakken. Kennis van ICT is een pré en ervaring met Pharmacom is een pluspunt, maar geen vereiste.

Je bent tevens in het bezit van een rijbewijs.

 

Nog vragen of solliciteren.

Herken jij jezelf in onze visie, word je enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf als een versterking van ons team, dan zien we jouw motivatie en CV graag tegemoet.

Je kunt je sollicitatie tot 24 juni 2022 richten aan Marijke van Sluijs (praktijkmanager):

marijke@uwzorgopzak.nl

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, schroom dan zeker niet om te bellen:

06-41269282

 

De gesprekken staan gepland van 27 t/m 30 juni

Naar archief

Actueel

04/10

Herfstvakantie
Tijdens de herfstvakantie (16-10-20...

Lees meer
08/09

Griepvaccinatie 2023
De data voor de griepvaccinaties 20...

Lees meer
Archief