Zoeken
Kies uw taal

Apotheek

Algemene informatie apotheken
Openingstijden apotheken voor het ophalen van uw medicatie

‘s-Gravenpolder: 14:00 uur tot 17:00 uur
Ovezande: 14:00 uur tot 17:00 uur
‘s-Heerenhoek: 16:00 uur tot 17:00 uur
Hansweert: 15:30 uur tot 17:00 uur

Medicatie overzicht
In onze apotheken houden we een actueel overzicht van uw medicatie, allergieën, contra-indicaties en medische voorgeschiedenis bij. Op deze wijze houden wij een hoge mate van controle en kunnen hierdoor beter ongewenste en mogelijk gevaarlijke combinaties van medicijnen vermijden. U heeft in principe vrije keuze waar u uw medicatie haalt. Voor het realiseren van een goede medicatiebewaking vragen wij u echter om uw medicijnen zoveel mogelijk bij onze apotheek te bestellen. Dit geldt ook voor de medicijnen die zijn voorgeschreven door andere zorgverleners zoals specialisten, tandartsen, diëtisten en verloskundigen.

Vraag andere zorgverleners uw recept(en) alvast naar onze apotheek te mailen of te faxen, dan kunnen we de controles bij voorbaat uitvoeren, eventueel overleggen met de voorschrijver en uw medicatie klaarmaken of bestellen.

Nieuw voorgeschreven medicatie (op het spreekuur of van de specialist) kan, indien voorradig, dezelfde dag afgeleverd worden in onze apotheek. Van de specialist hebben we wel een recept nodig.

 

Actueel nieuws
Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.