Zoeken
Kies uw taal
28 maart 2024

Brief Ondernemingsvereniging Hansweert

De afgelopen dagen heeft u mogelijkerwijs een brief gelezen van de Ondernemingsvereniging Hansweert, waarin is medegedeeld dat u zich kunt overschrijven naar de praktijk van huisarts Mulder.

De Ondernemersvereniging heeft de inhoud van haar brief helaas niet met ons afgestemd, maar ook niet met onze collega’s huisarts Mulder en haar partner huisarts Brussen. Bij navraag bleek dat zij ook niet op de hoogte waren dat deze brief verspreid werd. Net als wij nemen zij afstand van de inhoud van deze brief.

De brief van de Ondernemersvereniging kan ook verwarrend zijn, omdat uit de brief lijkt te volgen dat u op een wachtlijst komt van huisarts Mulder in Kruiningen/Rilland. Als u gebruik maakt van het inschrijfformulier (via de link in de brief) komt u echter niet op een wachtlijst, maar uw dossier wordt wel overgeschreven naar de betreffende praktijk. Dit betekent dan voor u dat u geen medische zorg meer kunt vragen van Huisartsenteam Zorg op Zak. Ook voor de apotheek zult u dan naar de locatie Kruiningen/Rilland toe moeten.

U bent uiteraard volledig vrij in het kiezen van een huisarts, dus ook in de keuze om u over te laten schrijven. Graag benadrukken wij echter wel dat wij er alles aan blijven doen om ook vanaf 1 april a.s. zo goed mogelijk medische en farmaceutische zorg te bieden vanuit de andere locaties van huisartsenteam Zorg op Zak.

  • Indien u uw huisarts moet opgeven bij een andere zorginstelling, dan is het voldoende om door te geven dat u patiënt bent bij Huisartsenteam Zorg op Zak.

 

  • Dokter Pieterse heeft besloten om vanaf 1 april a.s. elders te gaan werken als huisarts, dus zal afscheid nemen van u.

 

  • In onze vorige berichtgeving stond een fout in de afhaaltijden van medicijnen bij de praktijk in Hansweert. De juiste afhaaltijden zijn van 15:30 tot 17:00 uur.

Indien u nog vragen heeft kunt u een mail sturen naar: maatschap@uwzorgopzak.nl. Dit adres is bedoeld om uw vragen over de komende ontwikkelingen goed te kunnen beantwoorden. Onze medewerkers zullen u bij vragen ook naar dit e-mailadres verwijzen.

Terug naar overzicht
Actueel nieuws
Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.