Zoeken
Kies uw taal
27 januari 2022

Vacature huisarts

Vacature huisarts bij Huisartsenteam Zorg op Zak

 

Wij, als Huisartsenteam Zorg op Zak, bieden je een kans om te komen werken bij een innovatieve, dynamische fusie-organisatie van vier apotheekhoudende huisartsenpraktijken. Huisartsenteam Zorg op Zak bestaat sinds 2020 en heeft een kersverse organisatiestructuur waarbij de cruciale processen binnen de organisatie zijn gedelegeerd aan procesteams (verdeeld onder 12 noemers, o.a. Vitaal werken, Patiënt, ICT, Voorraad&LEAN, Toekomst&Innovatie, etc). Deze procesteams, gevormd door minstens 4 personeelsleden, krijgen tijd, vrijheid en het vertrouwen om de organisatie verder te ontwikkelen en zo goede zorg te kunnen leveren met elkaar.

Voor een patiëntenpopulatie van ruim 16.000 leveren wij zorg vanuit de locaties ’s-Heerenhoek, Ovezande, ’s-Gravenpolder en Hansweert. Ons team bestaat uit 11 huisartsen (waarvan 5 maatschapsleden), ondersteund door PA’s (physician assistant). Ook hebben wij huisartsen en PA’s in opleiding.

 

Onze visie

Wij willen laagdrempelig, hoog-kwalitatieve huisartsenzorg leveren waarbij we de juiste zorg op de juiste plaats willen brengen “bij de huisarts als het moet, bij het ondersteunende personeel als het kan”. Dat doen wij dagelijks vanuit onze kernwaarden; VERTROUWEN, RESPECT, SAMEN en AUTONOMIE.

 

Wat kunnen wij je bieden?

Je krijgt de mogelijkheid om bij onze organisatie een kijkje te nemen. Op welke manier? Alles is bespreekbaar. Van een week vakantiewaarneming, tot structurele waarneming en als je nieuwsgierig bent naar praktijkorganisatie kunnen we je op den duur een waarnemer-plus functie bieden, waarbij je een organisatorische taak op je neemt, naast je werk als waarnemend huisarts. Mocht je het ambiëren en er is een wederzijdse klik, dan is een plek in de maatschap ook zeker bespreekbaar.

Je werkt in de Zak van Zuid-Beveland, een mooie omgeving waar je over de bloemdijken rijdt en uitkijkt over de vele boomgaarden, het zuidelijke deel wordt begrensd door de zeedijk met daarachter de Westerschelde. De patiënten zijn zeer hartelijk en respectvol, de zorgvraag is laag waardoor je soms wel bijzondere pathologie ziet. De leeftijdsverdeling is vergelijkbaar met het Nederlandse gemiddelde, over het algemeen van Zeeuwse afkomst.

Wij hebben veel diagnostische mogelijkheden in huis, zoals lab, ECG’s en echografie. We werken met het HIS Medicom en AIS Pharmacom.

 

Nog vragen of kennismaken?

Herken jij jezelf in onze visie, word je enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf als een versterking van ons team, schroom dan zeker niet om te bellen of appen naar Margriet Bogaerts (huisarts en praktijkhouder): 06-24408965 of mail naar bogaerts@uwzorgopzak.nl

Terug naar overzicht
Actueel nieuws
Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.