Pastoor Fransestraat 2 te Ovezande  |  Routebeschrijving
A A

Vacature Doktersassistent(e)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, collegiale en flexibele

Doktersassistent(e)

Aantal uren bespreekbaar

 Voor onze maatschap Huisartsenteam Zorg op Zak zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele en collegiale apothekersassistent(e).

Ons team bestaat uit 10 huisartsen (waarvan 3 maatschapsleden), 28 dokters- en apotheekassistenten, 10 POH’s (somatiek/ouderen/jeugd/GGZ), 2 PA’s (physician assistant), 2 administratief medewerkers en 2 praktijkmanagers.

Op alle 4 locaties, ‘s -Gravenpolder, ’s Heerenhoek, Ovezande en Hansweert, is een apotheek aanwezig.

 

Onze visie

Wij willen laagdrempelig hoog kwalitatieve huisartsenzorg leveren waarbij we de juiste zorg op de juiste plaats willen brengen “bij de huisarts als het moet, bij het ondersteunende personeel als het kan”. Dat doen wij dagelijks vanuit onze kernwaarden; zorg dichtbij, innovatief, regionaal samenwerkend, patiëntvriendelijk en servicegericht, doorpakken als het nodig is, de patiënt actief betrekken bij het zorgproces in een open dialoog en pro-actief.

 

Wat houdt het werk in?

Als doktersassistente ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de patiënten, via telefoon, mail en balie. Je verzorgt het plannen van afspraken, waarbij je door middel van triage de urgentie van de afspraak bepaalt en zo mogelijk zelfzorgadviezen geeft. Tevens heb je je eigen spreekuur waarin gedelegeerde medische handelingen zelfstandig worden uitgevoerd. Daarnaast houd je je bezig met het verwerken van digitale/schriftelijke post en overige  praktijk-ondersteunende taken.

Alle medewerkers zijn lid van één van onze procesteams, waarin je actief meedenkt en meewerkt aan het maken van onze werkafspraken en projecten.

Je zal werkzaam zijn op diverse praktijklocaties.

 

Wat kunnen wij je bieden?

Een mooie functie in een nieuwe organisatie, waarbij ruimte is voor eigen inbreng en initiatief.

Je krijgt een dienstverband voor de duur van een jaar, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.  Arbeidsvoorwaarden zijn op basis van geldende CAO Huisartsenzorg en werkervaring.

 

En wat breng jij mee?

Je bent in het bezit van een MBO diploma doktersassistent(e).

Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Je beschikt over excellente communicatieve vaardigheden en stelt de klant centraal. Je werkt graag in teamverband, maar kan ook goed zelfstandig werken.

Je vindt het geen probleem om op verschillende locaties te werken. Je bent professioneel, integer en flexibel en houdt daarnaast van aanpakken. Kennis van ICT is een pré en ervaring met Medicom is een pluspunt, maar geen vereiste.

Je bent tevens in het bezit van een rijbewijs.

 

Nog vragen of solliciteren.

Herken jij jezelf in onze visie, word je enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf als een versterking van ons team, dan zien we jouw motivatie en CV graag tegemoet.

Je kunt je sollicitatie tot 24 juni 2022 richten aan Marijke van Sluijs (praktijkmanager):

marijke@uwzorgopzak.nl

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, schroom dan zeker niet om te bellen:

06-41269282

 

De gesprekken staan gepland van 27 t/m 30 juni

Naar archief

Actueel

08/09

Griepvaccinatie 2023
De data voor de griepvaccinaties 20...

Lees meer
26/05

Donderdag 1 juni
Donderdag 1 juni geen spreekuur, lo...

Lees meer
Archief