Bosseweide 2 te 's-Gravenpolder  |  Routebeschrijving
A A

Welkom

Sluiting praktijk

 

Op woensdag 25 maart wordt ons computersysteem omgezet. Daarom zijn de praktijk en de apotheek deze gehele dag gesloten.

De telefoon van praktijk ‘s-Gravenpolder wordt dan opgenomen in Ovezande.

Medicijnen die u op dinsdag 24 maart en woensdag 25 maart heeft besteld kunt u op zijn vroegst maandag 30 maart in de apotheek van ‘s-Gravenpolder ophalen.

 

LET OP!!

Geachte Patiënten,

Betreft: dreigende massale uitbraak COVID-19 virus in Nederland

Om de kans op besmetting in de praktijk zoveel mogelijk te beperken hebben wij besloten tot de volgende maatregelen:

 • Bij klachten van de luchtwegen (verkoudheid, hoesten, keelpijn) verzoeken wij u thuis te blijven en contact met anderen te mijden. Uiteraard is de praktijk op werkdagen van 08:00-18:00 wel telefonisch bereikbaar zodat wij eventuele vragen kunnen beantwoorden.
 • Omdat de telefoonlijnen druk bezet kunnen zijn verzoeken we u bij langere wachttijden later terug te bellen.
 • Bij toenemende kortademigheid en/of hevig ziek voelen dient u telefonisch contact op te nemen. Kom NIET naar de praktijk. De huisarts zal contact met u opnemen om het beleid te bepalen.
 • Preventieve, niet-urgente en planbare medische zorg zal zoveel mogelijk worden uitgesteld of telefonisch worden afgehandeld. Hiermee willen we mogelijke overdracht in de wachtkamer voorkomen.
 • Het maken van visites zal tot een minimum worden beperkt.
 • U wordt gevraagd om voor informatieve vragen aangaande het Corona-virus
  • Te bellen naar het RIVM of GGD (en niet naar de huisartsenpraktijk)
  • RIVM 0800-1351
  • GGD-Zeeland: 0113-249480
 • Uiteraard letten wij streng op de hygiene en zullen wij deuren, balie, wachtkamer en spreekkamers extra ontsmetten met alcohol.
 • Handen zullen niet worden geschud en ons zorgpersoneel zal op gepaste afstand blijven.
 • Medicatie-ophalen kan gewoon binnen de bekende tijden. Mensen met klachten van de luchtwegen (verkoudheid, hoesten, keelpijn) mogen niet zelf naar de praktijk komen om de medicatie op te halen. Vraag dan een klachtenvrij iemand om dit voor u te doen. Op de praktijk is een deurbeleid (1-uit, 1-in).
 • Wij willen u op het hart drukken dat we met zijn allen niet laconiek maar juist heel serieus met het COVID-19 virus om moeten gaan. Bij klachten van de luchtwegen: “Blijf thuis, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen.”
 • Wij benadrukken nogmaals dat de praktijk niet gesloten is maar dat al het contact eerst telefonisch moet verlopen.
 • Mensen die van de SHL een oproep hebben gekregen om bloed te laten prikken verzoeken we deze oproep goed te bewaren en nu geen bloed te laten prikken.

 

Wij danken u voor uw begrip en medewerking,

 

Met vriendelijke groeten, de medewerkers van Huisartsenteam Zorg op Zak


Corona-virus
Meer informatie over het Corona-virus leest u hiernaast onder de kop Actueel.


Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenteam Zorg op Zak, locatie praktijk ‘s-Gravenpolder & Hoedekenskerke. Uw medische zorg wordt verleend door de huisartsen Willem-Jan Kronenberg, Dieneke van der Tempel, Wouter van Werkum en Monique Lommers. U vindt hier alle belangrijke informatie over de praktijkvoering van onze huisartsenpraktijk en apotheek (locaties in ‘s-Gravenpolder en Hoedekenskerke).

Openingstijden
De praktijk is voor spoedgevallen iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Telefonische bereikbaarheid
U kunt op werkdagen bellen voor het maken van afspraken tussen 8:00 en 12.00 uur.
Daarna worden er geen afspraken meer gemaakt en verwijzen we u naar de volgende werkdag of naar het patiëntenportaal.

De assistenten hebben andere werkzaamheden van 12:00 tot 18:00 waar zij alle tijd en aandacht voor nodig hebben. Wij willen u dan ook dringend vragen hier rekening mee te houden.
Tussen 12:00 en 15:30 zijn de assistenten alleen bereikbaar voor korte vragen die echt niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Tussen 15.30 en 18.00 uur is de praktijk alleen bereikbaar voor spoedgevallen.

 

Geen tijd gehad om te bellen voor een afspraak tussen 8:00 en 12:00?
Via het Patiëntenportaal kunt u zelf 24 uur per dag online afspraken maken. U bepaalt zelf wanneer u komt en heeft geen wachttijd aan de telefoon.
U kunt via het patiëntenportaal ook veilig communiceren met uw huisarts of praktijkondersteuner via eConsult en herhaalmedicijnen eenvoudig bestellen.

 

Actueel

06/03

Corona-virus
Wanneer heb je kans op het nieuwe c...

Lees meer
13/10

De huisartsen van ’s-Gravenpolder, ’s-Heerenhoek en Ovezande gaan samenwerken in 1 Regiopraktijk
Zoals u wellicht weet is het tegenw...

Lees meer
Archief