Bosseweide 2 te 's-Gravenpolder  |  Routebeschrijving
A A

Welkom

Het coronavirus: de tweede golf is een feit!
In navolging van het dringende advies van de overheid verzoeken ook wij u wanneer u onze huisartsenpraktijk (openbare ruimte) binnenkomt een mondkapje te dragen en de handen te desinfecteren.
Gelet op de beperkte ruimte in de wachtkamer wordt er een maximum aantal van 4 “wachtkamer-wachtenden” gehanteerd. Indien er 4 mensen in de wachtkamer zitten vragen wij u vriendelijk om buiten te wachten.
Het is in ieders belang dat we de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen blijven handhaven: houdt anderhalve meter afstand en was uw handen voordat u naar de praktijk komt.

Niet urgente medische zorg wordt afgeschaald
Dit betekent het volgende:

  • Heeft u koorts of luchtwegklachten? Kom dan NIET naar de praktijk. Neem eerst telefonisch contact op met onze doktersassistenten
  • De spreekuren op de praktijk worden geminimaliseerd
  • Patiënten met luchtwegklachten worden alleen gezien als het medisch noodzakelijk is.
  • Als u niet in aanmerking komt voor een consult heeft het dus geen zin om voor dezelfde klachten tijdens avond-, nacht- of weekenddienst opnieuw te bellen met de Huisartsenpost. Zij hanteren dezelfde criteria.
  • Consulten zullen zoveel mogelijk telefonisch of online worden afgehandeld.
  • Het afhalen van verwijsbrieven, machtigingen, recepten etc. wordt beperkt.
  • Kom alleen naar de praktijk als u een afspraak heeft gemaakt. Ook vragen wij u, als u komt, alleen te komen, om zo min mogelijk mensen in de praktijk te laten.
  • De spreekuren van praktijkondersteuners worden zoveel mogelijk uitgesteld of telefonisch afgehandeld.

Veel dank voor uw begrip en medewerking!

 

Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenteam Zorg op Zak, locatie ‘s-Gravenpolder. Uw medische zorg wordt verleend door de huisartsen Willem-Jan Kronenberg, Dieneke van der Tempel, Wouter van Werkum, Moniek Lommers en Peter van Diggele. U vindt hier alle belangrijke informatie over de praktijkvoering van onze huisartsenpraktijk en apotheek (locatie ‘s-Gravenpolder).

Openingstijden
De praktijk is voor spoedgevallen iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Telefonische bereikbaarheid
U kunt op werkdagen bellen voor het maken van afspraken tussen 8:00 en 12.00 uur.
Daarna worden er geen afspraken meer gemaakt en verwijzen we u naar de volgende werkdag.

De assistenten hebben andere werkzaamheden van 12:00 tot 17:00 waar zij alle tijd en aandacht voor nodig hebben. Wij willen u dan ook dringend vragen hier rekening mee te houden.
Tussen 12:00 en 15:30 zijn de assistenten alleen bereikbaar voor korte vragen die echt niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Tussen 15.30 en 17.00 uur is de praktijk alleen bereikbaar voor spoedgevallen.

 

Actueel

08/10

Welzijn op recept
Huisartsenteam Zorg op Zak en de ge...

Lees meer
30/03

Patientenportaal uit de lucht
Het spijt ons zeer om u te moeten m...

Lees meer
Archief