Bosseweide 8 te 's-Gravenpolder  |  Routebeschrijving
A A

Welkom

Meld bijwerkingen na COVID-19 vaccinatie

Afgelopen dinsdag zijn wij voorzichtig gestart met vaccinatie in de huisartsenpraktijk. Hiervoor wordt het vaccin van AstraZeneca gebruikt. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van het vaccin heeft de Gezondheidsraad geadviseerd om dit vaccin als eerste in te zetten bij mensen van 63 en 64 jaar en specifieke hoog covid-19 risico patiënten (BMI >40). Daarnaast zijn de medewerkers van de huisartsenpraktijk in deze ronde gevaccineerd.

Mocht u bijwerkingen hebben gekregen na toediening van het Astrazeneca COVID-19 vaccin, dan kunt u dit hier melden.

 

https://meldformulier.lareb.nl/forms/covid?id=252054c2-66c6-430e-b135-c6beb7707e21

 

Het coronavirus: de tweede golf is een feit!

Verscherpte coronamaatregelen

Vanaf heden  gelden er op de praktijk verscherpte coronamaatregelen.                                                                                                                                                                                                                Daarom is de praktijk na 12:00 alleen nog telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen, voor het inspreken van herhaalrecepten en voor intercollegiaal overleg.

Wij zullen uw zorgvraag zoveel mogelijk telefonisch behandelen, zodoende persoonlijk contact te beperken en het risico op besmetting te minimaliseren.

Tussen 14:00 en 17:00 kunt wel uw medicijnen ophalen, de apotheek is dan geopend.

 

In navolging van het dringende advies van de overheid verzoeken ook wij u wanneer u onze huisartsenpraktijk (openbare ruimte) binnenkomt een mondkapje te dragen en de handen te desinfecteren.

Het is in ieders belang dat we de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen blijven handhaven: houdt anderhalve meter afstand en was uw handen voordat u naar de praktijk komt.

Laagdrempelig testen
Als u voor Covid-19 verdachte klachten heeft (o.a. verkouden, hoesten, koorts, kortademigheid, verlies van smaak en reuk, keelpijn) kunt u telefonisch bij onze doktersassistente een afspraak maken voor een corona PCR-test in onze drive-in teststraat op het terrein van Traas ongediertebestrijding in ‘s-Gravenpolder. Onze coronateststraat is op werkdagen van 10:00-12:00 geopend. Testen doen wij uitsluitend op afspraak.

Niet urgente medische zorg wordt afgeschaald
Dit betekent het volgende:

  • Heeft u koorts of luchtwegklachten? Kom dan NIET naar de praktijk. Neem eerst telefonisch contact op met onze doktersassistenten
  • De spreekuren op de praktijk worden geminimaliseerd
  • Patiënten met luchtwegklachten worden alleen gezien als het medisch noodzakelijk is.
  • Als u niet in aanmerking komt voor een consult heeft het dus geen zin om voor dezelfde klachten tijdens avond-, nacht- of weekenddienst opnieuw te bellen met de Huisartsenpost. Zij hanteren dezelfde criteria.
  • Consulten zullen zoveel mogelijk telefonisch of online worden afgehandeld.
  • Het afhalen van verwijsbrieven, machtigingen, recepten etc. wordt beperkt.
  • Kom alleen naar de praktijk als u een afspraak heeft gemaakt. Ook vragen wij u, als u komt, alleen te komen, om zo min mogelijk mensen in de praktijk te laten.
  • De spreekuren van praktijkondersteuners worden zoveel mogelijk uitgesteld of telefonisch afgehandeld.

Veel dank voor uw begrip en medewerking!

 

Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenteam Zorg op Zak, locatie ‘s-Gravenpolder. Uw medische zorg wordt verleend door de huisartsen Willem-Jan Kronenberg, Dieneke van der Tempel, Wouter van Werkum, Monique Lommers en Peter van Diggele. U vindt hier alle belangrijke informatie over de praktijkvoering van onze huisartsenpraktijk en apotheek (locatie ‘s-Gravenpolder).

Openingstijden
De praktijk is voor spoedgevallen iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Telefonische bereikbaarheid
U kunt op werkdagen bellen voor het maken van afspraken tussen 8:00 en 12.00 uur.
Daarna worden er geen afspraken meer gemaakt en verwijzen we u naar de volgende werkdag.

De assistenten hebben andere werkzaamheden van 12:00 tot 17:00 waar zij alle tijd en aandacht voor nodig hebben. Wij willen u dan ook dringend vragen hier rekening mee te houden.
Tussen 12:00 en 15:30 zijn de assistenten alleen bereikbaar voor korte vragen die echt niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Tussen 15.30 en 17.00 uur is de praktijk alleen bereikbaar voor spoedgevallen.

 

Actueel

09/04

Vaccin Astra Zeneca
U kunt met u vragen over het Astra-...

Lees meer
02/03

Drive-thru bloedafname
Maandag 1 maart start Star-SHL in ...

Lees meer
Archief